Creëer extra bruikbare ruimte om uw huis.

Een veranda kan voor veel mensen een goede oplossing zijn om meer bruikbare ruimte aan of om uw huis te realiseren. Het biedt een extra plek van beschutting voor bijvoorbeeld een mooi terras of simpelweg een plek om spullen droog op te kunnen slaan. Naast de functionaliteit kan het ook een mooie aanblik geven in bijvoorbeeld uw achtertuin.

Volledig op maat en naar uw eigen smaak.

Veranda’s komen in vele soorten en maten. SML Bouw realiseert de vraag volledig op maat en in de stijl zoals de klant deze voor ogen heeft. Wilt u bijvoorbeeld een houten veranda met een landelijke uitstraling of een aluminium veranda met een moderne uitstraling? Geef ons uw visie en wij gaan er mee aan de slag. Een veranda kan door ons bijvoorbeeld ook met stroomvoorziening en verwarming geleverd worden. Of wat denkt u van een mooie haard in uw overkapping? Als u het kunt bedenken kunnen wij het voor u maken.

Neem vrijblijvend contact op.

Bent u op zoek naar meer informatie, een offerte of advies over uw bouwproject? Twijfel niet en neem geheel vrijblijvend contact op met ons. We helpen u graag verder.