Carport naar uw wens.

Een carport kan geheel naar uw wens gerealiseerd worden, wilt u bijvoorbeeld een houten stellage met een schuin dak? Of juist één uit metselwerk met een pannen dak? U vertelt ons uw wensen en wij gaan het project van A tot Z realiseren.

Een simpele carport kan tegen een zeer aantrekkelijke prijs voor u gebouwd worden. Een houten stellage met een simpel dak er op kan al genoeg zijn. Natuurlijk is er veel meer mogelijk, het kan ook een aanbouw aan uw huis zijn. In dezelfde stijl met een mooi dak en eventueel met verlichting etc. Bij SML Bouw is op het gebied van carports bijna alles mogelijk.

Voordelen van een carport.

Een carport beschermt uw auto tegen de elementen, UV-straling, vocht en vorst zullen minder impact op uw auto hebben wanneer deze onder een carport staat. Verder creëert de carport een veiligere plek voor uw auto. Denk bijvoorbeeld aan een lamp met bewegingssensor. Op deze manier kunt u snel zien wanneer er iets of iemand bij uw auto loopt die daar niets te zoeken heeft.

Het grootste voordeel.

Het grootste voordeel blijft natuurlijk; nooit meer krabben! Een voertuig dat onder een afdak staat heeft over het algemeen geen last van bevriezing van de ramen. Ook in de zomer blijft het lekker koel in uw auto en zal de sterke zon minder effect hebben op bijvoorbeeld het plastic aan de buitenkant van uw voertuig en uw dashboard.

Kortom een carport kent vele voordelen voor het gebruik en het behoud van uw voertuig.

Meer weten?
Neem eens contact op met SML Bouw, wij voorzien u graag van vakkundig advies.

Neem vrijblijvend contact op.

Bent u op zoek naar meer informatie, een offerte of advies over uw bouwproject? Twijfel niet en neem geheel vrijblijvend contact op met ons. We helpen u graag verder.