Carport nodig? Schakel de vakmensen van SML Bouw in.

U wilt uw auto beschermen tegen de elementen?

SML Bouw Helmond


U zoekt een plek om uw auto te stallen om deze te beschermen tegen de elementen? Dat kan in de vorm van een garage natuurlijk, is dat te veel van het goede? Laat SML Bouw dan een carport op maat voor u bouwen.


Carport naar uw wens

Een carport kan geheel naar uw wens gerealiseerd worden, wilt u bijvoorbeeld een houten stellage met een schuin dak? Of juist een uit metselwerk met een pannen dak? U verteld ons uw wensen en wij gaan het project van A tot Z realiseren.

carport-opmaat

Een simpele carport kan tegen een zeer aantrekkelijke prijs voor u gebouwd worden. Een houten stellage met een simpel dak er op kan al genoeg zijn. Natuurlijk is er veel meer mogelijk, het kan ook een aanbouw aan uw huis zijn. In dezelfde stijl met een mooi dak en eventueel met verlichting etc. Bij SML Bouw is op het gebied van carports bijna alles mogelijk.


Voordelen van een carport

Een carport beschermt uw auto tegen de elementen, UV-straling, vocht en vorst zullen minder impact op uw auto hebben wanneer deze onder een carport staat. Verder creëert de carport een veiligere plek voor uw auto. Denk bijvoorbeeld aan een lamp met bewegingssensor. Op deze manier kunt u snel zien wanneer er iets of iemand bij uw auto loopt die daar niets te zoeken heeft.

auto-in-carport


Het grootste voordeel

Het grootste voordeel blijft natuurlijk; nooit meer krabben! Een voertuig dat onder een afdak staat heeft over het algemeen geen last van bevriezing van de ramen. Ook in de zomer blijft het lekker koel in uw auto en zal de sterke zon minder effect hebben op bijvoorbeeld het plastic aan de buitenkant van uw voertuig en uw dashboard.

Kortom een carport kent vele voordelen voor het gebruik en het behoud van uw voertuig.

Meer weten?
Neem eens contact op met SML Bouw, wij voorzien u graag van vakkundig advies.

freezing