Veranda laten plaatsen door SML Bouw

U heeft de perfecte plek om een veranda te plaatsen?

SML Bouw Helmond


Schakel de professionals van SML Bouw in om uw droom te verwezenlijken. SML Bouw beschikt over de capaciteiten en kennis om veranda’s in alle soorten en maten te realiseren. Of u nu een aanbouw aan uw huis wil hebben of een overkapping achter in de tuin om een extra beschutte plek te creëren. SML Bouw help u verder van planning tot oplevering. Door ons grote netwerk van professionals kunnen wij bij dit soort projecten werkelijk alles aanbieden. U verteld ons wat uw wensen zijn en wij gaan uw project van A tot Z en tot in de kleinste details realiseren.


Creëer extra bruikbare ruimte om uw huis.

Een veranda kan voor veel mensen een goede oplossing zijn om meer bruikbare ruimte aan of om uw huis te realiseren. Het biedt een extra plek van beschutting voor bijvoorbeeld een mooi terras of simpelweg een plek om spullen droog op te kunnen slaan. Naast de functionaliteit kan het ook een mooie aanblik geven in bijvoorbeeld uw achtertuin.

veranda-ruimte


Volledig op maat en naar uw eigen smaak.

Veranda’s komen in vele soorten en maten. SML Bouw realiseert de vraag volledig op maat en in de stijl zoals de klant deze voor ogen heeft. Wilt u bijvoorbeeld een houten veranda met een landelijke uitstraling of een aluminium veranda met een moderne uitstraling? Geef ons uw visie en wij gaan er mee aan de slag. Een veranda kan door ons bijvoorbeeld ook met stroomvoorziening en verwarming geleverd worden. Of wat denkt u van een mooie haart in uw overkapping? Als u het kunt bedenken kunnen wij het voor u maken.

project-tekening


Meer weten?

Neem eens contact op met SML Bouw.

Wij komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en uw wensen te realiseren.

vraagteken