SML Bouw, dakkapel en dakraam installatie.

U bent op zoek naar een dakkapel of dakraam voor bij u thuis?

SML Bouw Helmond


SML Bouw realiseert dakkapellen en dakramen compleet voor bijna iedere woning. Bent u op zoek naar meer licht op uw bovenverdieping, of wilt u een extra kamer op zolder realiseren? Dan kunt u een keuze maken tussen een dakraam of een dakkapel. SML Bouw kan u helpen om de juiste keuze te maken voor uw situatie en toepassing. Wij komen graag de situatie eens bekijken en kunnen u vertellen wat voor u de beste oplossing is.


Dakkapel of dakraam?

U wilt meer lichtinval op zolder creëren? Of u wil uw zolder echt toegevoegde waarde geven en er een bruikbare ruimte van maken? Dan moet u kiezen tussen een dakkapel of dakraam.

vraagteken


Dakraam voor extra licht.

Voor enkel wat extra licht doorlating zit u met een dakraam altijd goed. Het voordeel van een dakraam is dat het een stuk goedkoper te realiseren is dan een dakkapel en dat er vrijwel nooit een vergunning voor nodig is. Wel is het belangrijk om ook een dakraam door vakmensen te laten installeren. De afwerking aan de binnen en buitenkant is een secuur werkje. Wanneer dit niet goed gedaan wordt ontstaan er risico’s op lekkages en problemen met isolatie.

dakraam2


Een dakkapel om uw zolder meerwaarde te geven.

Heeft u een zolder met een hellend dak? Dan gaat er bij u in huis veel potentieel bruikbare ruimte verloren. Een dakkapel is hiervoor de oplossing. Het is een investering maar als de kapel klaar is krijgt u er extra vierkante meters bruikbare ruimte bij. U hoeft niet meer te bukken voor die vervelende balk waar u uw hoofd al meerdere malen aan gestoten heeft.

huis-prijs-omhoog

Wat voorheen een klein zolderhoekje was kan nu fungeren als volwaardige slaapkamer, ruime studeerkamer of een hobby/logeerkamer. Een dakkapel voegt veel waarde toe aan uw huis. Wanneer u in de situatie verkeerd waarin een dakkapel tot de mogelijkheden behoord dan is het altijd slim om voor een kapel te kiezen in plaats van een dakraam.

Wilt u vakkundig advies over dakramen en dakkapellen?
Neem eens contact op met SML Bouw. Wij helpen u graag verder.